Provozní doba eshopu: Po-PÁ 9:00-15:00, Zákaznická linka: +420 739 458 065

O nás

Naše působení na českém internetu se začalo rýsovat v roce 2013, kdy byl spuštěn první e-shop s názvem Styl-domu. Prodávalo se převážně formou dropshippingu. Proč se přešlo z dropshippingu na vlastní výrobu? Poptávka po zboží na míru nás přivedla na myšlenku zakázkové výroby. Po čase bylo třeba dát všemu "formu" a začalo se vyrábět pod vlastní značkou POMIS.

Psal se rok 2017. V nabídce byly převážně podsedáky a polstry na houpačky.

V roce 2019 se přešlo na nový e-shop POMIS.cz a rozšířila se nabídka sortimentu.

Zájem nabral obrátky v "Covidovém" roce 2020, kdy nás oslovovalo víc a víc zákazníků. Opravdu se nestíhalo a pracovalo se denně do noci z domu. Kapacita domova přestala stačit a bylo nutné ohlížet se po nových prostorách.

Začátkem roku 2021 se tedy otevřela první malá kancelář s dílnou. Od té doby zájem o naše zboží stále roste. Těší nás, že se zákazníci vracejí a doporučují naše výrobky dál.

Rok 2022 se nesl ve znamení změn a to hlavně ve změně designu e-shopu. Naši nabídku jsme rozšířili o polstry na ratanový nábytek a zařadili jsme do nabídky kvalitní outdoorové materiály, o který byl okamžitě velký zájem.

V roce 2023 jsme se přestěhovali do větších prostor, abychom mohli zvládat větší objemy objednávek a zároveň jsme posílili náš tým. Podařilo se nám navázat spolupráci s firmou WoodParket v Praze v Březiněvsi, kde máme vzorkovnu.

Naší snahou je práci dělat kvalitně, dle představ zákazníků. Ke každé zakázce přistupujeme co nejvíce pečlivě, aby výsledek stál opravdu za to. Pracujeme s ověřenými materiály, které nám pomáhají dělat kvalitní značku a držet si díky tomu dobré jméno naší malé firmy. Nesmíme „usnout na vavřínech“ a proto se stále zajímáme o novinky a trendy v materiálech a designech.

POMIS není jen e-shop, ale jsme malá skupina „nadšenců“, co rádi dělají svou práci tak, aby výsledek byl vždy perfektní.

Možná to může působit jako klišé, ale každou zakázku zpracováváme tak, jako bysme ji zhotovovali sami pro sebe.