Provozní doba eshopu: Po-PÁ 9:00-15:00, Zákaznická linka: +420 739 458 065

O nás

Naše působení na českém internetu se začalo rýsovat v roce 2013, kdy byl spuštěn první e-shop s názvem Styl-domu. Prodávalo se převážně formou dropshippingu. Proč se přešlo z dropshippingu na vlastní výrobu? Poptávka po zboží na míru nás přivedla na myšlenku zakázkové výroby. Po čase bylo třeba dát všemu "formu" a začalo se vyrábět pod vlastní značkou POMIS.

Psal se rok 2017. V nabídce byly převážně podsedáky a polstry na houpačky.

V roce 2019 se přešlo na nový e-shop POMIS.cz a postupně se rozšířivala nabídka sortimentu na základě poptávky.

Zájem nabral obrátky v "Covidovém" roce 2020, kdy nás oslovovalo víc a víc zákazníků. Opravdu se nestíhalo a pracovalo se denně do noci z domu.

Rok 2022 se nesl ve znamení změn a to hlavně ve změně designu e-shopu. Naši nabídku jsme rozšířili o polstry na ratanový nábytek a zařadili jsme do nabídky kvalitní outdoorové materiály, o který byl okamžitě velký zájem.

V roce 2023 jsme se přestěhovali do nových prostor, abychom mohli zvládat větší objemy objednávek. Podařilo se nám navázat spolupráci s firmou WoodParket v Praze v Březiněvsi, kde máme další vzorkovnu.

Naší snahou je práci dělat kvalitně, dle představ zákazníků. Ke každé zakázce přistupujeme co nejvíce pečlivě, aby výsledek stál opravdu za to. Pracujeme s ověřenými materiály, které nám pomáhají dělat kvalitní značku a držet si díky tomu dobré jméno naší malé firmy. Nesmíme „usnout na vavřínech“ a proto se stále zajímáme o novinky a trendy v materiálech a designech.